I. helyezés a Rudas Közgazdasági Technikum angol nyelvi versenyén!

A mai napra 14:00 órai kezdéssel a Dunaújvárosi SZC Rudas Közgazdasági Technikum és Kollégium idegennyelvi munkaközössége angol nyelvű prezentációs versenyt rendezett általános iskolás csapatok részére. A versenyen iskolánkat a Kiss Krisztofer – Madarasi Bori Kata – Várhegyi Fruzsina Kiara összetételű csapat képviselte, rajtunk kívül Alapról, Kisapostagról és Dunaújvárosból is érkeztek versenyzők. A szervezők azzal a céllal is hirdették a versenyt, hogy a technikum turizmus-vendéglátás szakirányú képzésére felhívják az érdeklődők figyelmét. A témát az angol királyi család adta (a nemrég elhunyt II. Erzsébet királynőre is emlékezve), amelyre a csapatoknak egy prezentációt kellett előzetesen készíteniük, majd a helyszínen angol tudásukat bizonyítva szövegesen bemutatniuk. Felkészítő tanáruk, Jákob Zoltánné szerint nagyon ügyesek voltak, a mi csapatunk volt az egyetlen, akik kívülről mondták a bemutatóhoz itthon szorgalmasan tanultakat, a többiek olvasták a szöveget. Talán emiatt is döntött úgy a zsűri, hogy tanulóinknak ítéli az I. helyezést. Teljesítményükre büszkék vagyunk, ők is bizonyították most, hogy tehetséggel és szorgalommal szép sikereket érhetnek el egy kisiskola tanulói is.

A versenyről a dunaújvárosi tévé is felvételt készített róla, ígéretük szerint azt át fogják küldeni az iskoláknak. Amint ez megtörténik, természetesen a felvételt is feltesszük honlapunkra!

 

 

További képek az Angol nyelvi verseny galériában!

Csengetési rend

1. óra:           8 – 8.45

2. óra:           9 – 9.45

3. óra:         10 – 10.45

4. óra:         11 – 11.45

5. óra:         12 – 12.45

6. óra:         13 – 13.45

7. óra:         14 – 14.45

Kapcsolat

 7012 Alsószentiván, Béke u. 112.

 info@fatimai.hu

  +36-25/504-710

  www.fatimai.hu

©2021 Fatimai Boldogasszony Általános Iskola

Az oldal sütiket használ a tökéletesebb felhasználói élmények érdekében. Részletekért nézze meg az adatvédelmi nyilatkozatunkat. További részletek.