Megyei I. és III. helyezés a "Füstérzékelő fontossága" rajzversenyen

Az Országos Tűzmegelőzési Bizottság idén immár tizedik alkalommal hirdette meg alkotói pályázatát az iskolások körében. - olvashatjuk a Fejér Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság híradásában.

A fókuszban a füstérzékelő életmentő szerepe állt. A diákok három korcsoportban pályázhattak, szabadkézi rajzot, egyéb kézműves alkotást küldhettek be, de akár filmet is forgathattak. A vármegyei forduló eredményhirdetését május 25-én tartották Székesfehérváron.

Fejér vármegyében 97 szabadkézi rajz készült. A pályamunkákat mindhárom korcsoportban külön értékelték.  A bírálat legfőbb szempontja az volt, hogy a kiírás tematikája, azaz a füstérzékelő szerepe mennyire hangsúlyos az alkotásokon, mindemellett a befektetett munkát, az egyéni látásmódot és a kreativitást értékelték. 

A székesfehérvári eredményhirdetésen Magosi Lajos tűzoltó ezredes, a Fejér Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója, a területi tűzmegelőzési bizottság elnöke köszöntötte a gyerekeket és kísérőiket.

A legtöbb pályamű a vármegyében idén az alsószentiváni Fatimai Boldogasszony Általános Iskola és Óvodából, vagyis tőlünk érkezett. 

Külön öröm számunkra, hogy a 11-14 évesek között Segesdi József Zoltán a III. helyet szerezte meg (betegsége miatt sajnos nem tudtuk ma elvinni), Punk Alexandra pedig I. lett a 6-10 évesek között, így ő az országos döntőben is képviselheti majd Fejér vármegyét.

Tanulóinknak ezúton is gratulálunk, köszönjük a szervezőknek az értékes jutalmakat!

 

További képek és tanulóink rajzai a Füstérzékelő rajzpályázat galériában!

Csengetési rend

1. óra:           8 – 8.45

2. óra:           9 – 9.45

3. óra:         10 – 10.45

4. óra:         11 – 11.45

5. óra:         12 – 12.45

6. óra:         13 – 13.45

7. óra:         14 – 14.45

Kapcsolat

 7012 Alsószentiván, Béke u. 112.

 info@fatimai.hu

  +36-25/504-710

  www.fatimai.hu

©2021 Fatimai Boldogasszony Általános Iskola

Az oldal sütiket használ a tökéletesebb felhasználói élmények érdekében. Részletekért nézze meg az adatvédelmi nyilatkozatunkat. További részletek.