Tanszercsomag évkezdéshez a Family Diner Kft.-től

Menzai szállítónk, a Family Diner Kft. az étkezés biztosításán túl rendszeresen kedveskedik valamilyen aprósággal meglepetésként a gyerekeknek. Diákjaink Mikulás-csomagot, húsvéti édességet, tornazsákot, tanszereket is kaptak már korábban a cég jóvoltából. Az idei tanévkezdésre ismét tanszeradománnyal segítették a tanulókat. A tanévkezdés számos feladata mellett ma sikerült kiosztani a gyerekeknek a színes és grafit ceruzákat, hegyezőket, ragasztót, radírt - vagyis mindazokat az apróságokat, amelyeket napi rendszerességgel, gyakorlatilag bármelyik tanórán használni tudnak a nebulók. Mindenki bepakolta a technika csomagjába vagy a tolltartójába az ajándékokat, ezen nem múlhat már az eredményes tanévkezdés.

Természetesen aki akarta, haza is vihette az eszközöket, a gyerekek zöme azonban a technika dobozában helyezte el inkább azokat. A kiosztott tanszerek mellett a rajzórákon, napköziben, kézműves foglalkozásokon az egész tanévre biztosított a rajzlap és írólap is diákjainknak, bármikor kérhetik azokat tanáraiktól, amikor szükség van rájuk. Az eszközökből óvodásaiknak is küldünk, a galériát az ő fotóikkal is kiegészítjük majd.

Még egyszer köszönjük a tanszereket a Family Diner Kft.-nek, reményeink szerint sok szép alkotással, eredményes rajzpályázatokkal, gyöngybetűs írásfüzetekkel hálálják meg az eszközöket a gyerekek.

 

További képek a Family Diner tanévkezdő ajándékcsomag galériában!

Csengetési rend

1. óra:           8 – 8.45

2. óra:           9 – 9.45

3. óra:         10 – 10.45

4. óra:         11 – 11.45

5. óra:         12 – 12.45

6. óra:         13 – 13.45

7. óra:         14 – 14.45

Kapcsolat

 7012 Alsószentiván, Béke u. 112.

 info@fatimai.hu

  +36-25/504-710

  www.fatimai.hu

©2021 Fatimai Boldogasszony Általános Iskola

Az oldal sütiket használ a tökéletesebb felhasználói élmények érdekében. Részletekért nézze meg az adatvédelmi nyilatkozatunkat. További részletek.