Rajzverseny Sárbogárdon a Mészöly40 program keretében

A sárbogárdi Mészöly Géza Általános Iskola a jubileumi „Mészöly40” programsorozatának keretében rajzos délutánt hirdetett meg a környék iskoláinak. Köszönettel fogadtuk meghívásukat, hiszen rajzos kedvű diákjainknak jó tapasztalatszerzés volt a rendezvény, s egyben örömmel viszonoztuk a mészölyös diákok népmese napi látogatásét is.

Rajtunk kívül a sárszentmiklósi, alsótöbörzsöki, alap, cecei, mezőszilasi általános iskolák és a Petőfi Sándor Gimnázium diákjai is részt vettek a programon, így négy fős lánycsapatunk (Bazsonyi Barbara, Schäffer Lili Dóra, Ősz Auróra Izabella és Punk Alexandra) szépszámú mezőnyben tehette próbára rajztudását, Bodokiné Szakács Beáta tanárnő kísérete mellett.

Első feladatként asszociációs rajzot készítettek az érdeklődő diákok. Második feladatként csendéletet rajzoltak az ügyes kezű tanulók. Ahogy a szervezők honlapján is olvashatjuk, a zsűrinek nehéz dolga volt az értékelésnél a szebbnél szebb alkotást látva. Lányaink most nem értek el helyezést, de dicséretben részesültek és emléklapot is kaptak, teljesítményükre büszkék vagyunk, köszönjük, hogy a búcsúnapi szentmisét követően, a tanítás nélküli napon is vállalták a „túlórázást” és képviselték iskolánkat!

 

További képek a Rajzverseny Mészöly40 galériában!

(köszönjük a képeket Bodokiné Szakács Beáta tanárnőnek)

Csengetési rend

1. óra:           8 – 8.45

2. óra:           9 – 9.45

3. óra:         10 – 10.45

4. óra:         11 – 11.45

5. óra:         12 – 12.45

6. óra:         13 – 13.45

7. óra:         14 – 14.45

Kapcsolat

 7012 Alsószentiván, Béke u. 112.

 info@fatimai.hu

  +36-25/504-710

  www.fatimai.hu

©2021 Fatimai Boldogasszony Általános Iskola

Az oldal sütiket használ a tökéletesebb felhasználói élmények érdekében. Részletekért nézze meg az adatvédelmi nyilatkozatunkat. További részletek.