Hangszerbemutató az óvodában

A mai napon, testnevelés foglalkozásunk után, különleges vendégek érkeztek hozzánk a Fatimai Boldogasszony Általános Iskolából. Aranyos Judit tanár néni és Marosvári Máté, az iskola hetedik osztályos növendéke, bemutattak pár általuk ismert és használt hangszert. Judit néni furulyát, xilofont, dobot, hangtálat és még sok érdekes hangszert szólaltatott meg.  Könyvekkel, különböző szemléltető anyagokkal készült a mai alkalomra. Elmesélte, hogy régebben ő tanította a furulya tantárgyat a leendő óvó néniknek. Jelenleg az iskolában matematikát tanít felsős tanulóknak, mindamellett, hogy már nyugdíjba vonult.

Máté beszélt arról, hogy egy éve tanul gitáron játszani. Sok kedvenc dalát adta elő a gyerekeknek, akik szájtátva figyelték és minden egyes alkalommal meg is tapsolták az előadás után. Máténak sok erőt és kitartást kívánunk a további zeneiskolai éveihez! Igazán tehetséges diáknak bizonyult, az óvodásaink elmondása alapján is. 😊 Jövőre ugyanitt fogjuk várni, Judit nénivel együtt! 🤗😀🥰

Köszönjük, hogy kellemes hangulatot varázsoltak az óvodába!

Köszönjük, hogy megtiszteltek minket a jelenlétükkel és köszönjük,  hogy gyermekeink ilyen zenei élménynek lehettek részesei!

 

Turzainé Gazsó Kata

 

További képek a Hangszerbemutató galériában!

Csengetési rend

1. óra:           8 – 8.45

2. óra:           9 – 9.45

3. óra:         10 – 10.45

4. óra:         11 – 11.45

5. óra:         12 – 12.45

6. óra:         13 – 13.45

7. óra:         14 – 14.45

Kapcsolat

 7012 Alsószentiván, Béke u. 112.

 info@fatimai.hu

  +36-25/504-710

  www.fatimai.hu

©2021 Fatimai Boldogasszony Általános Iskola

Az oldal sütiket használ a tökéletesebb felhasználói élmények érdekében. Részletekért nézze meg az adatvédelmi nyilatkozatunkat. További részletek.