Karácsonyi Erzsébet tábor 1. nap

Az ottalvós Erzsébet táborok közül idén első alkalommal az adventi-karácsonyi időszakot is megpályáztuk. Mivel sikerrel jártunk, ma 19 diákunk kapta meg jutalomként a lehetőséget, hogy táborozhasson, Bodokiné Szakács Beáta és Kiss Attila kísérő tanárok felügyelete mellett.

A vonatozást követően a megszokott módon regisztráltunk, elfoglaltuk szállásunkat a sárga házban (na nem "olyanban"), elfogyasztottuk májgombóclevesből és sült csirkéből álló ebédünket, s a zöld programok ütemterve alapján délután elsőként játékos  „Karácsonyi Futamon” vehettünk részt a játéktérré alakított Sportcsarnokban. A sportos, tréfás, izgalmas játékok során a csoportok összemérhették ügyességüket, és a játékot követően a csapatok ajándékban részesültek. A jó hangulatról műsorvezető gondoskodott. Minden jelentkező, résztvevő csoport egy csapatot alkotott, amelyből aktívan 8 fő táborozó (4 lány, 4 fiú) vett részt a vetélkedőn, de volt a játékosok cseréjére is lehetőség a vetélkedő során, így mindenki szerepelhetett, aki akart.

 

 

 

Kis fújást követően mehettünk is vacsorázni (brassói tiramisu desszerttel), majd népi betlehemet, regölést, pásztorjátékot láthattunk profi előadóktól, akik egy karácsonyi táncházzal zárták a produlciót, aktívan bevonva a gyerekeket is.

 

 

Tánc után még bejártuk a kivilágított főteret, s el is telt az első nap.

 

További képek a Karácsonyi Erzsébet tábor galériában!

 

 

 

Csengetési rend

1. óra:           8 – 8.45

2. óra:           9 – 9.45

3. óra:         10 – 10.45

4. óra:         11 – 11.45

5. óra:         12 – 12.45

6. óra:         13 – 13.45

7. óra:         14 – 14.45

Kapcsolat

 7012 Alsószentiván, Béke u. 112.

 info@fatimai.hu

  +36-25/504-710

  www.fatimai.hu

©2021 Fatimai Boldogasszony Általános Iskola

Az oldal sütiket használ a tökéletesebb felhasználói élmények érdekében. Részletekért nézze meg az adatvédelmi nyilatkozatunkat. További részletek.