Gyermekhét az óvodában: uralkodók és hősök

Kezdetét vette az óvodában, a már hagyománnyá vált gyermekhét elnevezésű programsorozatunk.
Május 21-én királyokká és királynőkké változtunk, méghozzá nem is akármilyenekké. 😊Megválasztottuk a csoport pünkösdi királyát és királynőit. (mivel kettő lány is elnyerte a címet🌹) Igyekeztünk ápolni a néphagyományainkat is, ezért pedig óvodásaink is hétpróbás versenyeken mérhették össze tudásukat. Volt "farönk" gurítás, ügyességi verseny, kötélhúzás, futóverseny stb.
  
 
A lányok is kihasználták a királynős napunkat és szemmel láthatóan nagyon is élvezték, hiszen szebbnél szebb ruhákba öltözhettek, koronát készíthettek. Ez utóbbi okán előkerültek a csillámporok, így mindenki igazán "ragyogóan" távozott a csoportból 🙂. 
A királynők ékessége nem más, mint a hajkoronájuk. Ennek díszességéről pedig Köntösné Plank Nikolett gondoskodott. Niki újra ellátogatott a Mókus csoportba, ahol minden kislány haját befonta és szép színes hajtinccsekkel gazdagította. Hálásak vagyunk Nikinek, hogy megint minden lány mesebeli hercegnőnek érezhette magát.👸❣❤️
 
Május 22-én a country zenéé,  és a vadnyugati cowboyoké volt a főszerep.
Megtanultuk, hogyan táncol egy igazi cowboy , a zenéken keresztül kicsit közelebb került hozzánk a western világ. 🤠🤠🤠 Sheriff jelvényt is ragasztottunk, hullahopp lasszóval lasszóztunk, célba lőttünk vadnyugati fegyverekkel.
Az udvaron pedig egy újabb bogár- és rovarhotel épült a gyerekek jóvoltából. 🙂
 
Turzainé Gazsó Kata
 
További képek a Gyermekhét galériában!
 

Csengetési rend

1. óra:           8 – 8.45

2. óra:           9 – 9.45

3. óra:         10 – 10.45

4. óra:         11 – 11.45

5. óra:         12 – 12.45

6. óra:         13 – 13.45

7. óra:         14 – 14.45

Kapcsolat

 7012 Alsószentiván, Béke u. 112.

 info@fatimai.hu

  +36-25/504-710

  www.fatimai.hu

©2021 Fatimai Boldogasszony Általános Iskola

Az oldal sütiket használ a tökéletesebb felhasználói élmények érdekében. Részletekért nézze meg az adatvédelmi nyilatkozatunkat. További részletek.