Rendőrnap az óvodában

Május 23-a, a rendőrök napja volt az óvodában. A gyermekhét ezen délelőttjén is igen sok jelmezes gyerkőc érkezett, de itt is lehetett készíteni rendőr sapkát és egyéb kiegészítőket is. Előkerültek a mellények, bajuszok, kalapok és sok más rendőrös holmi is.👮‍♀️👮‍♂️ A gyerekek szemmel láthatóan jól érezték magukat és ez az élmény még tovább fokozódott, mikor megérkezett a várva-várt vendégünk:
Badics Ferenc c. r. tzls. Alsószentiván Község körzeti megbízottja.
Feri bácsi kedvessége és jókedve igazán magával ragadta az óvodások figyelmét. A gyerekek kipróbálhatták a rendőségi sisakokat, védőmellényeket, beülhettek a rendőrautóba, beszélgethettek egy igazi rendőrrel 🙂, megtárgyaltuk a rendőr bácsik munkáját is. Meghallgattuk, hogyan szirénázik egy rendőrautó és Feri bácsi még a mikrofon használatát is szemléltette.
Minden óvodás izgatottan figyelte a körzeti megbízottunk minden egyes mozdulatát, aki még ajándékokkal is meglepte Mókus csoportosainkat.
Köszönjük szépen a Sárbogárdi Rendőrkapitányságnak, hogy járművet biztosított számunkra, és köszönjük szépen Badics Ferencnek, hogy megtisztelt bennünket a jelenlétével!
 
 
Turzainé Gazsó Kata
 
További képek a Rendőrnap galériában!

Csengetési rend

1. óra:           8 – 8.45

2. óra:           9 – 9.45

3. óra:         10 – 10.45

4. óra:         11 – 11.45

5. óra:         12 – 12.45

6. óra:         13 – 13.45

7. óra:         14 – 14.45

Kapcsolat

 7012 Alsószentiván, Béke u. 112.

 info@fatimai.hu

  +36-25/504-710

  www.fatimai.hu

©2021 Fatimai Boldogasszony Általános Iskola

Az oldal sütiket használ a tökéletesebb felhasználói élmények érdekében. Részletekért nézze meg az adatvédelmi nyilatkozatunkat. További részletek.