Tehetség táncgála Előszálláson

Méltán lehetünk büszkék iskolánk táncoslábú tanulóira, hiszen meghívást kaptak a Tehetség Alapfokú Művészeti Iskola által szervezett, Tánc-Gála elnevezésű évzáró előadásra. Az esemény május 24-én, pénteken került megrendezésre. Az évzáró helyszíne, az Előszálláson található Kossuth Lajos Művelődési Ház volt. Színes, színvonalas táncos és énekes produkciókat láthattak az érdeklődők, hiszen felléptek hip-hop táncot bemutató gyermekek, modern táncosok, balettosok, néptáncosok, népdalénekesek. A fellépők Alapról, Alsószentivánról, Cecéről, néhányan pedig Sárbogárdról érkeztek, valamint a házigazda,  Előszállás is sok gyermektánccsoportot tudhatott magáénak.
A Fatimai Boldogasszony Általános Iskola és Óvoda alsó tagozatos tanulói, valamint a felsősök közül a 7-8. osztályból újra bemutatták, hogy mit is tanultak az elmúlt tanévben.  Felkészítő tanáraik: Görög Balázs és Szőke Genovéva lelkesen segítették, terelgették a tanulókat a gála ideje alatt is, úgy ahogy egész évben tették ugyanezt. A gyermekek nagyon fegyelmezettek voltak és ügyesen adták elő a tanultakat. A begyakorolt mozgások, minden tánccsoportnál már-már rutinos mozdulatokká váltak. Mind az alsós, mind pedig a felsős tanulók is elismerést érdemelnek a fellépésükért és az ebbe fektetett sok munkáért! 
Fekete Emma 3. osztályos tanulónk pedig újra elvarázsolta a közönséget gyönyörű énekhangjával.
 
 
 
 
(Köszönjük a 2 felvételt Lakatosné Haris Ivettnek. Amennyiben valaki még készített videót, nagyon szívesen megosztjuk, ha szeretné és elküldi felvételét iskolánknak.)
 
 
 
Akik ma képviselték iskolánkat, megmutatták tehetségüket és ezzel örömet szereztek tanáraiknak, szüleiknek, átélhették a főigazgató úr által annyiszor idézett Böjte Csaba gondolat mondanivalóját: „Mindenkinek van valami tehetsége, de munka és kitartás nélkül nem lesznek gyümölcsök.” Befektetett energiánk, kitartásunk, az a törekvés, hogy nem adjuk fel, nem bújunk ki a munka alól, hanem odatesszük magunkat, mindig megtérül előbb-utóbb. Produkcióikat a közönség is nagy tapssal értékelte.
Köszönjük a szervezést és a meghívást Iker Józsefnének, a Tehetség Alapfokú Művészeti Iskola igazgatójának!Köszönjük szépen Kiss Ágnesnek és Fekete Zoltánné Márta Erikának a gyermekek segítését és öltöztetését. Valamint szeretnénk kiemelni az Előszállási Árpád Fejedelem Általános Iskola igazgatójának, pedagógusainak, segítőinek, valamint szülői közösségének a segítségét is.  Ők biztosították a helyszínt, ahol a tanulóink átöltözhettek,  és igazán jó házigazdaként pedig a műsor után vendégfogadással várták a megfáradt gyerkőcöket.
Külön köszönet illeti a fellépő gyermekeink szüleit is, hiszen nélkülük nem tudtunk volna jelen lenni az előadáson. Köszönjük az iskolások szállítását és hogy időt szenteltek arra, hogy megnézzék, és megvárják az összes fellépő műsorszámát! 
 
További képek a Tehetség táncgála galériában!

Csengetési rend

1. óra:           8 – 8.45

2. óra:           9 – 9.45

3. óra:         10 – 10.45

4. óra:         11 – 11.45

5. óra:         12 – 12.45

6. óra:         13 – 13.45

7. óra:         14 – 14.45

Kapcsolat

 7012 Alsószentiván, Béke u. 112.

 info@fatimai.hu

  +36-25/504-710

  www.fatimai.hu

©2021 Fatimai Boldogasszony Általános Iskola

Az oldal sütiket használ a tökéletesebb felhasználói élmények érdekében. Részletekért nézze meg az adatvédelmi nyilatkozatunkat. További részletek.