Ez a mese véget ért... (frissített fotógalériával)

Ma délután kedves és bensőséges ünnepség keretében került sor a nagycsoportosok ballagására.

Turzainé Gazsó Kata intézményegység vezető értékelte az elmúlt évet, amelyet már a kibővített és felújított épületben kezdhetik meg a gyerekek, a Székesfehérvári Egyházmegye beruházásának köszönhetően. Sok emléket idézett fel:: a sétákat, a kirándulásokat, vagy éppen a sok játékos órát, amit együtt tölthettek a gyerekek. Kifejezte köszönetét a szülőknek is, akikkel nagyon jól együttműködtek az elmúlt évek alatt. Végül azt kívánta a ballagóknak, hogy az iskolában is legyenek ilyen lelkes, szorgalmas gyerekek, mint amilyennek az oviban megismertük őket. Kiemelte az óvónők és az iskolai tanítók jó kapcsolatát is, ami a gyerekek sikeres tanulmányainak is záloga.

"Ahogy mondani szokás, az egyik szemem sír, a másik nevet. Sír, hiszen nagyon fáj a búcsú, nagyon fogtok hiányozni nekünk, de nevet is, mert tudom, milyen jól fel fogjátok találni magatokat az iskola világában, milyen magabiztosak lesztek, könnyen alkalmazkodtok az új szokásokhoz, és megértitek az új szabályokat. Sok új barátot szereztek majd, izgalmas élményekkel gazdagodtok, és rengeteg fontos dolgot tanultok majd az iskolában.
Érezzétek jól magatokat!"

A gyerekek szép műsort adtak elő a szülőkből, nagyszülőkből, barátokból és testvérekből összegyűlt közönségnek: először mesét játszottak el, majd tánctudásukat mutatták be, végül pedig egy kis énekkel is elköszöntek az óvodától. 

A gyerekek nagyon sokat készültek az alkalomra. Mindhárom korcsoport óvodásai is megmutatták tudásukat. Vegyescsoportként újra bebizonyították ügyességüket, szorgalmukat, tettrekészségüket.  Hiszen nem kevés erő, bátorság kellett nekik ahhoz, hogy ki merjenek állni ennyi ember elé, sírás nélkül, jókedvvel. Büszkék vagyunk rájuk, hiszen tudjuk, hogy napról napra mennyit fejlődtek, ügyesedtek.

 

 

Településünk önkormányzata is búcsúztatta a nagycsoportosokat egy-egy szál virággal, az óvónéniktől pedig egy-egy szép tarisznyát és ajándékot is átvehettek.

S még nem volt vége a köszönetnyilvánításoknak: az óvoda dolgozóinak a szülők és a ballagók is kedveskedtek egy kis ajándékkal, az óvónénik pedig megköszönték a szülők, a polgármester úr, püspöki biztosunk, István atya segítségét, állandó zenei közreműködőnk, Nagy Richárd tiszteletes tevékenységét egyaránt, sőt még Kiss Attila főigazgató is kapott egy kis meglepetést áldozatos munkájáért.

Az ünnepség végén egy kis vendéglátásban is részesültek a gyerekek, majd a szülők és az óvoda dolgozói még kötetlen beszélgetés keretében nosztalgiázhattak arról, milyen gyorsan elteltek az óvodás esztendők.

 

További képek az óvodai galéria Ballagás képtárában!

Köszönjük a képeket Takács Sárának, Freschli Józsefnek és Kiss Attilának!

 

Csengetési rend

1. óra:           8 – 8.45

2. óra:           9 – 9.45

3. óra:         10 – 10.45

4. óra:         11 – 11.45

5. óra:         12 – 12.45

6. óra:         13 – 13.45

7. óra:         14 – 14.45

Kapcsolat

 7012 Alsószentiván, Béke u. 112.

 info@fatimai.hu

  +36-25/504-710

  www.fatimai.hu

©2021 Fatimai Boldogasszony Általános Iskola

Az oldal sütiket használ a tökéletesebb felhasználói élmények érdekében. Részletekért nézze meg az adatvédelmi nyilatkozatunkat. További részletek.