Óvodánkban szokja a közösséget a Paksi FC kabalakutyusa

A Tolna Vármegyei Hírportál nemrégiben számolt be arról, hogy egy jelenleg három hónapos kuvasz személyében kabalaállata is van már a Paksi FC NB I-es labdarúgó csapatának.

 

 

A választás azért esett erre a hungarikumok közé sorolt fajtára, mert ugyanazokat a jellemzőket hordozza magában, mint a csak magyar focistákra és edzőkre építő „magyar csapat”: a hűséget, a bátorságot és az elköteleződést.

 

 

A kutyus szépen hangzó születési neve Halasi-Szentiváni Dió (szülei: Halasi-Pásztor Fricska x Halasi-Pásztor Jenna). Viszont a Paksi FC honlapján a szurkolók eldönthetik majd, hogy fogják őt szólítani, lehet szavazni a 3 hónapos kan kutya nevére.  

 

 

Alsószentivánon él és nevelkedik a Halasi - Pásztor Kuvasz Kennelben, melynek vezetője Varga Zoltán. Zoltán párja, Takács Sára óvodánkban szoktatná közösséghez/közönséghez az ebet, amely kérésnek az Állatbarát Óvoda címet frissen elnyert intézményként örömmel teszünk eleget.

 

 

A gyerekeknek és a kutyusnak is jót tesz a közös együttlét, szívesen segítünk a jószág közösséghez való szoktatásában, a képek alapján a labdával már nagyon jó barátságba került.

 

 

Természetesen továbbra is elkötelezett szurkolói maradunk a Videotonnak ❤️💙, a nemzetközi kupában persze szurkolunk a Paksnak is!

Csengetési rend

1. óra:           8 – 8.45

2. óra:           9 – 9.45

3. óra:         10 – 10.45

4. óra:         11 – 11.45

5. óra:         12 – 12.45

6. óra:         13 – 13.45

7. óra:         14 – 14.45

Kapcsolat

 7012 Alsószentiván, Béke u. 112.

 info@fatimai.hu

  +36-25/504-710

  www.fatimai.hu

©2021 Fatimai Boldogasszony Általános Iskola

Az oldal sütiket használ a tökéletesebb felhasználói élmények érdekében. Részletekért nézze meg az adatvédelmi nyilatkozatunkat. További részletek.