Osztálykirándulás beszámolók: 2. osztály

Nagy Csilla:

Kirándult a 2.osztály

2024. június 6-án az iskola 2 osztályos tanulói számára is elérkezett az osztálykirándulás napja, amelyet nagy izgalommal vártak. Osztályfőnökük Bodokiné Szakács Beáta tanítónő a kis diákjaival a Tropicarium látogatását, valamint a játszóházat választották úti célként. A kirándulás egy nagyszerű vonatozással kezdődött. Minden gyermeket kísért a szülője. Ez Bea nénitől egy remek ötlet volt, hiszen ezáltal jobban összekovácsolódott a 2 osztályban a szülő- gyermek - tanár közötti kapcsolat és mi szülők is jobban megismerhettük egymást. Hasznos is volt, mivel betekintést nyerhettünk az osztály működésébe és dinamizmusába. Az Óceanáriumban nagyon sok érdekesség és látnivaló fogadta a gyermekeket. Többek között láthattak esőerdő kicsiny darabját, lustálkodó aligátort. A trópusi növények mellett a víz alatti élővilágot is megfigyelhették. Nagy érdeklődés övezte a cápa akváriumot, a különböző hüllőket és a közkedvelt rája medencét. Majd következett a játszóház, ahol mindenki kedvére ugrálhatott csúszhatott, akadálypályákon közlekedhetett. Az önfeledt móka kacagás jókedv nem maradt el. A nap végeztével élményekkel gazdagon érkeztünk haza. Nem csak a gyermekek, hanem mi felnőttek is nagyon jól éreztük magunkat. Ugyanilyen lendülettel folytatás következik a 2024/25-ös tanévben!

 

Bacsa Zoltánné:

Nagyon jól éreztem magam, remek kikapcsolódás volt +jó volt veled beszélgetni "nem csak a gyerekről". Köszönöm szépen ezt az élményt.

 

Szakálas Jánosné:

Nagyon szépen köszönjük a lehetőséget. Nagyon jól éreztük magunkat. Egy nagyon rendezett és barátságos kirándulás volt. Nagyon jól érezték magukat a gyerekek és mi is. A legjobb tanárnéni vagy Bea néni, jó pihenést!

Nagyon elégedettek voltunk a kirándulással, jól meg volt szervezve. Nagyon jók voltak a programok is, volt nézelődni való felnőttnek és gyereknek is egyaránt. Jó hangulatú volt az egész nap. És tényleg megint kiemelném, hogy egy nagyon aranyos és Nagyon jó tanárnő vagy Bea. Nagyon segítőkész és aranyos kedves. Mindenkihez oda tudtál menni egy pár jó szóra. És hát a gyerekekkel is nagyon jó volt az összhang és nagyon fegyelmezettek voltak a jelenlétedben. Nagyon jó kirándulás volt, mi nagyon jól éreztük magunkat. Köszönjük szépen!

 

Vargáné Agócs Martina:

A Tropikarium és a játszóház fergeteges élmény volt. Jó volt, hogy családias volt a gyerekek és a felnőttek is kikapcsolódhattak. Szívmelengető volt látni ahogy a nagyobb gyerekek foglalkoztak a kisebbekkel, együtt játszottak, Zóra szavaival élve minden nagyon tetszett, csak hosszú volt az út.

 

Köszönjük a szülőknek a beszámolókat és a képeket!

 

További képek a Tropicarium 2. osztály galériában!

Csengetési rend

1. óra:           8 – 8.45

2. óra:           9 – 9.45

3. óra:         10 – 10.45

4. óra:         11 – 11.45

5. óra:         12 – 12.45

6. óra:         13 – 13.45

7. óra:         14 – 14.45

Kapcsolat

 7012 Alsószentiván, Béke u. 112.

 info@fatimai.hu

  +36-25/504-710

  www.fatimai.hu

©2021 Fatimai Boldogasszony Általános Iskola

Az oldal sütiket használ a tökéletesebb felhasználói élmények érdekében. Részletekért nézze meg az adatvédelmi nyilatkozatunkat. További részletek.