Kézműves tábor a mese jegyében

Ügyeskedj a mesék világához! – talán így lehetne összefoglalni röviden a múlt héten megrendezett kézműves tábort, amit Szloboda Marianna tanárnő irányítása mellett az alsósok számára szerveztünk meg.

Az 5 nap alatt számos programot bonyolítottunk le sikeresen:

1) Első nap kincsesdobozt készíthettek a résztvevők, amelybe az itt készített alkotásaikat gyűjtögethették.

2) Jákob Zoltánné vezetése mellett angol nyelvű munkáltató feladatokkal, Baráthné Barna Krisztina felügyeletével csapatépítő és kooperációs játékokkal ismerkedhettek meg a gyerekek, ezzel is erősítve az összetartozás érzését.

3) Fakanálból mesebábokat is készíthettek diákjaink.

4) Kipróbálhatták a gyerekek az agyagozás művészetét is, egész formás tálkákat és egyéb alkotásokat készítve a nap végére.

5) Saját készítésű szivacsbombákkal a rekkenő hőség átvészelésére vízicsatát vívhattak a résztvevők. Bár több tanár is részt vett az ütközetben, valamilyen rejtélyes okból Boros Tamás tanár úr volt az első számú célpont. 😁

 

 

6) Tojástartóból, szívószálból és zacskóból némi festék segítségével mindenki egyedi sárkányfejet is készíthetett magának.

7) Délutánonként egy-egy mesefilmet is megnézhettek a gyerekek a tábori szieszta alatt.

 

Mindezt én leírtam, Önök elolvasták. A tanulók és a tábor szervezői végigvitték. Köszönet az iskola minden dolgozójának, aki közreműködött a megvalósításban! Köszönjük a szülők segítő támogatását (többek jóvoltából fagyi, jégkrém, gyümölcs, édesség is került a csapatnak) és közösségi szolgálatos munkatársunk, Géczi Fanni szolgálatkészségét is! S hálásan köszönjük az étkeztetés megvalósításában partnerünk, a Family Diner Kft. közreműködését!

 

További képek a Kézműves tábor galériában!

Csengetési rend

1. óra:           8 – 8.45

2. óra:           9 – 9.45

3. óra:         10 – 10.45

4. óra:         11 – 11.45

5. óra:         12 – 12.45

6. óra:         13 – 13.45

7. óra:         14 – 14.45

Kapcsolat

 7012 Alsószentiván, Béke u. 112.

 info@fatimai.hu

  +36-25/504-710

  www.fatimai.hu

©2021 Fatimai Boldogasszony Általános Iskola

Az oldal sütiket használ a tökéletesebb felhasználói élmények érdekében. Részletekért nézze meg az adatvédelmi nyilatkozatunkat. További részletek.