Ide olyan oldalakat igyekeztünk összeválogatni, amelyek a tanulást, illetve az információkutatást tehetik eredményesebbé az első osztályosoktól egészen a középiskolásokig. Természetesen a tanárok is jó haszonnal böngészhetik őket!

 

hu.bab.la: Online nyelvi portál, amely jelenleg 23 nyelven elérhető és többek között kínál szótárakat, kvízeket, játékokat, nyelvi fórumokat és egyéb hasznos nyelvtanuláshoz kapcsolódó alkalmazásokat.

Egyszervolt.hu: A legnagyobb magyar gyerekoldal. Mese, esti mese, gyerekdalok, versek, animációk minden mennyiségben. Ügyességi, logikai, fejlesztő és egyéb játékok kisebb és nagyobb iskolás gyerek számára.

Gyakorolj.hu: Oktatóprogramok, segédanyagok tanítóknak, tanároknak. Nagyon hasznos dolgokat tartalmaz!

MEK: azaz Magyar Elektronikus Könyvtár. A legnagyobb szép- és szakirodalmi dokumentumgyűjtemény a magyar interneten.

Mesék Mátyás királyról: Bár nem az azonos című rajzfilmsorozat, de ugyanolyan jó. Nemcsak alsósoknak!

Oktatási Hivatal: honlapjukon friss híreket találhatunk közoktatásunk helyzetéről, de utánanézhetünk a törvényi szabályozásnak is.

Olvasnijo.hu: Olvasni tényleg jó, főleg, ha olyan igényes honlapot találunk, mint ez. Az írott szövegek mellett hanganyagok, diafilmek, videók, olvasónapló és játékok is segítik a könyvmollyá válást.

Osztalyfonok.hu: osztályfőnökök számára alaphonlapnak számít, sok szakmai segédlettel.

Sulinet: Oktatás katedra nélkül, érdekes háttéranyag minden tantárgyhoz, kultúra, kapcsolat, iskolafejlesztés, rendezvények.

Sulinet Digitális Tudásbázis vagy közismert rövidítésén SDT. Ingyen tananyagok érettségire készülőknek. Minden középiskolás tanuló hasznát veheti. Na meg a tanárok is.

Nemzeti Köznevelési Portál: okostankönyvek, médiatár, feladatbank, minden egyéb tanulást elsősegítő nyalánkság, mi szem-szájnak ingere.

Wikipédia: A Wikipédia egy többnyelvű, nyílt tartalmú, a nyílt közösség által fejlesztett webes enciklopédia. A Wikipédiát a Wikimedia Alapítvány üzemelteti – egy floridai központú nonprofit alapítvány –, szerkesztését pedig önkéntes közösség végzi.

Csengetési rend

1. óra:           8 – 8.45

2. óra:           9 – 9.45

3. óra:         10 – 10.45

4. óra:         11 – 11.45

5. óra:         12 – 12.45

6. óra:         13 – 13.45

7. óra:         14 – 14.45

Kapcsolat

 7012 Alsószentiván, Béke u. 112.

 info@fatimai.hu

  +36-25/504-710

  www.fatimai.hu

©2021 Fatimai Boldogasszony Általános Iskola

Az oldal sütiket használ a tökéletesebb felhasználói élmények érdekében. Részletekért nézze meg az adatvédelmi nyilatkozatunkat. További részletek.